Stine Maansen

11. juni 2014

Stine Maansen
Jeg tror på at mad der mætter, uden at hæve blodsukkeret, slanker.  Derfor spiser vi i vores hus, efter LCHF. DEt er selvfølgelig også et godt argument for livsstilen at mørk chokolade er ok! :D

Jeg tror på at mad der mætter, uden at hæve blodsukkeret, slanker. Derfor spiser vi i vores hus efter LCHF. Det er selvfølgelig også et godt argument for livsstilen at mørk chokolade er ok! :D

…så kan det godt være svært at få smidt de overflødedige kilo på sidebenene, og maven…og hagen…og….

I december besluttede min mand og jeg – at nu skulle det være slut! VI vejede begge mere end rigeligt for meget, og vi har før smidt en masse, kilo, for så at samle dem op hen af vejen igen.

LCHF burger med det hele. Alt er stort set som det plejer - bollen er dog skiftet ud med portobellosvampe. Manden laver den lækreste hjemmelavede remoulade, så det kommer også i.

LCHF burger med det hele. Alt er stort set som det plejer – bollen er dog skiftet ud med portobellosvampe. Manden laver den lækreste hjemmelavede remoulade, så det kommer også i.

Denne gang skulle det gribes anderledes an, så jeg googlede og undersøgte – opgav lidt, og faldt så tilfældig over Jane Faerbers blog madbanditten. Hun lever efter LCHFs principper og har forfattet flere kogebøger om samme.

Jeg skyndte mig at købe dem, og da vi så ramte 1. januar var vi i gang.

– Vi spiser stadig masser af fedt og masser af grønsager, og udover at vi begge har smidt en betragtelig mængde fedt. Så har vi opdaget, at når man må få fløde i kaffen og et stykke mørk chokolade til i ny og næ – så er det slet ikke så svært at ændre sin livsstil.

Engang i mellem mangler jeg da et lækkert rundstykke til morgenmaden, men god hjemmelavet yoghurt, måske med hjemmelavet müsli – det er nu ligeså lækkert . Det har også vist sig, at man kan faktisk sagtens spise blomkålsbuketter til stegt flæsk, i stedet for nye kartofler!

Hver morgen rører jeg hurtigt min egen yoghurt, det tager 1 min og smager herligt!

Hver morgen rører jeg hurtigt min egen yoghurt, det tager 1 min og smager herligt!

Det allerbedste er nu at mit blodsukker ikke tæsker op og ned, fordi jeg stort set ikke indtager kulhydrater – det er fedt og det giver overskud!

Hvad mon du gør for at have det godt?

P.S Vi har skiftet teamet for bloggen ud, så det nu er nemmere at skrive en kommentar til vores opdateringer – så det er bare med at komme i sving ved tasterne :)

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>