Sabine Hollænder

25. maj 2014

Sabine Hollænder

Nogen ville få stress over en så planlagt måned…

foto (6)

Men for mig virker dette helt modsat. Det giver mig energi, overskud, glæde og ikke mindst struktur. Ville i stedet få stres hvis IKKE min kalender var fuldt booket. Jeg har det bedst med, at der altid sker noget omkring mig. Samtidig er en struktureret hverdag en nødvendighed hjemme hos os, hvis vil nå at se hinanden. Da min kæreste og jeg begge har det bedst med at have fart på, både med venner, arbejde, træning og familie – alt det der giver os livskvalitet.

Selvom jeg på mange måder virker som et struktureret menneske, er det dog alligevel ikke helt tilfældet. Jeg kan udover min meget strukturerede måned godt lave mange impulsive ting, fx som at invitere et vennepar på middag, cafebesøg med min søster, træningsaftaler med veninderne m.m.

Hvad fungerer bedst i jeres hverdag??

//Sabine – Lillesøs

P.S: Hvis du har lyst til at skrive en kommentar til os, så skal du blot trykke på overskriften til indlægget her, scrolle ned i bunden, også kan du skrive til os :)

2 tanker om "Mig og mine kasser……."

 1. Anders Maansen

  Planlægning er en god ting når man skal nå mange ting.
  Personligt skal jeg have det digitalt, så jeg får en påmindelse på telefonen/PCen eller Tableten. Ellers misser jeg sgu mine aftaler :)

  Svar
  1. Sabine HollænderSabine Hollænder Forfatter

   Jeg gør også selv brug af en digital kalender. Kan ikke undvære en kalender der altid følger mig. For ja, ellers kommer man hurtig til at glemme en aftale, eller kommer til at dobbelt booke sig.

   Grunden til at jeg også bruger den anden form for kalender er, at jeg elsker at visualisere ting for mig selv, det giver mig bare et helt andet drive og energiniveau.

   Det lyder måske underligt, men jeg elsker at se når jeg har en travl uge/måned:O)

   /Sabine

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>