Stine Maansen

9. juli 2014

Stine Maansen

Long time no see, som man siger…

Først var der det der arbejde, også dukkede ferien op som en frelsene engel, der bragte afslapning, kreativitet og shopping med sig.

Men nu er jeg lige tilbage for en stund, inden jeg også vender snuden mod syd og holder rigtig ferie.

“Ferien er for mig, først rigtig startet, når vi købt ind i grænsekiosken og bilen triller os og campingvognen syd på. Sådan har vi altid holdt ferie, og jeg tænker slet ikke vi kan finde ud af andet.”

Min mand og jeg har haft campingvogn sammen i mange år efterhånden. Den gamle vogn gik til på de tjekkiske landeveje, på vej hjem fra en ferie i Kroatien – gaffatape er en ven i nøden!

I år ville vi faktisk bare have lejet et mobilhome i Frankrig, men det var så fjollet dyrt – at vi nu har købt en ny(ere) campingvogn. Den er ikke ret meget kønnere end den gamle vogn fra 85, men den er hel og alt virker. Det er det vigtigste i den sag.

Det er noget ganske særligt at kunne tage sit hjem på nakken, og køre ud i det blå :)

Det er noget ganske særligt at kunne tage sit hjem på nakken, og køre ud i det blå :)

Om nogle dage drager vi så afsted, HELE familien (læs Lillesøs indlæg). Det bliver SÅ dejligt, at vi for første gang i mange år allesammen er afsted samtidig. Så håber vi bare på skønt campingvejr.

Som I nok kan læse, er jeg en stolt campist – og jeg nyder at man både kan være sammen og helt sig selv på vores ferier, det er en vidunderlig frihed!

Jeg håber I også skal på skønne sommereventyr?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>