Sabine Hollænder

19. juni 2014

Sabine Hollænder

foto (6)

Afslapning, sol, varme, selvforkælelse og hygge med mine kære, ja det er en stor og vigtig del af min ferie. Men men men, ferie tankerne starter lang tid før. Det kræver “hårdt” arbejde i form af shopping af det rigtige tøj, undertøj, sko, gode produkter og ikke mindst den helt rigtige bikini. Tja, må indrømme at jeg begynder måneder forinden. Det hele skal være så godt som perfekt.

Ferie for mig er på mange måder en gave til mig selv. Det er selvforkælelse i højeste klasse, hvilket jeg synes alle fortjener efter et år med hårdt arbejde. Det er vigtigt for mig, at jeg ind imellem pligter, hårdt arbejde, træning m.m., kan se frem til sol, varme og selvforkølelse. Det er på mine ferier jeg samler energi, får fyldt batterierne op, så jeg er klar til de kommende opgaver i årets løb.

Jeg har en gang prøvet i et år, ikke at komme på ferie. Jeg havde valgt at arbejde i min sommerferie i sommeren 2006, jeg ville tjene lidt ekstra til opsparingen, inden jeg startede på lærerseminariet. Har ALDRIG haft så lang og kedelig en sommer. Selv mit efterfølgende år føltes som en evighed. Jeg havde ikke fået ladt batterierne op, hvilket i den grad kunne mærkes. Det lyder måske en smule forkælet, men ikke desto mindre var det sådan jeg følte.

Vi har siden jeg var helt lille, været vant til lange sommerferier med familiehygge, glæde, grin, sol, varme, selvforkælelser og ikke mindst nye oplevelser og minder. Tror egentlig, at vi alle i min dejlige familie har et helt specielt forhold til vores sommerferier. Vi kan simpelthen ikke leve uden dem!

I år går turen 8 dage til Kreta med min dejlige kæreste, for så fem dage efter, at tage 10-14 dage til Frankrig med hele min dejlige familie – mor, far, begge mine bettebrødre, min søskendes bedre halv del, fætre, moster, onkel og ikke mindst min storesøster. Ja den kan lyde tosset at man som 29 årig gider med familien på ferie, men jeg elsker det. Det er faktisk noget af det bedste jeg ved.

Hvor går turen hen for dig? Og er sommerferien en ligeså vigtig faktor for dig, som den er for mig? Kom endelig med jeres sommerferiehistorier. Man bliver så glad af dem:O)

//Lillesøs

2 tanker om "Ferie ferie ferie…."

  1. Stine MaansenStine Maansen

    Hmpf! :D

    Kan se vi ikke skal sommershoppe sammen?! Hehehehe!

    Ser frem til hele familien samlet i et par uger på ferie. Det er jo evigheder siden vi sidst var afsted alle sammen sammen!

    Svar
  2. Pingback: Ferietid! | Same but different

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>